Kromkommer is een initiatief van 2 Rotterdamse dames die een statement willen maken.
Een statement over voedselverspilling.
Een maand lang hebben ze alleen maar voedsel gegeten dat anders in de prullenbak zou zijn beland.
Als afsluiting van dit project hebben ze een diner op poten gezet voor 50 mensen,
met louter produkten die anders bij het afval terecht waren gekomen.
Treurig maar waar hebben we HEERLIJK zitten eten!
Met een dubbel gevoel natuurlijk, de gedachte dat je 50 monden luxe en royaal kan voeden van "afval".
Hieronder wat foto's bij kaarslicht...
Verder nog op het menu: parelgort met boerenkool, speenvarken met sperziebonen & sugar snaps, biefstuk, gegrilde wortel & knolgroenten uit de oven, paddenstoelensalade, gegrilde paprikasalade, tajine met stoofvlees en peen, broodpudding met banaan & roomijs.
kalfsvlees met kappertjes en aardappelschotel |
rode zalm met postelein en groene salade |
amuse van mango, gin & kardemom |
gemarineerde jumbo garnalen |
heldere groentebouillon met taugé |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten